***       Водещите новини за деня до 13.00 ч., 

...
   ***   
   Водещите новини за деня до 13.00 ч., 
Коментари Харесай

Водещите новини! Още повече поевтиня природният газ в Европа . САЩ обявяват Русия за „държава агресор“


   ***   

   Водещите вести за деня до 13.00 ч.,   
   на 21 декември   

 

Най-големият ценови пик до момента на водещата европейска газова борса бе регистриран на 26 август – 346,52 евро за мегаватчас.

Природният газ в Европа поевтиня с 6,57 % към 10:25 часа българско време през днешния ден по отношение на цената при затварянето на борсата нощес, демонстрират данните от лондонската борса ICE.

***

От Булгаргаз приказват за повишаване, само че под 200 лева, т.е.: под 35% скок…

„ Със сигурност ще има повишаване и то постоянно е обикновено при започване на отоплителния сезон… “

***

***

Доста противен скандал.

Авиокомпанията „ Луфтханза “ е отказала да назначи компаньон на 12-годишния наследник на посланика ни в Съединени американски щати Георги Панайотов. Причината - от компанията считат, че България била част от Руската федерация.

***

Кметът на София Йорданка Фандъкова назначи инспекция в болница " Шейново ", където по информация на пациенти са били разменени бебета. 

Виновните ще бъдат осъдени, увери заместник-кметът по опазване на здравето Дончо Барбалов.

***

Ако не създадем опит за кабинет, значи, че сме се предали изцяло и сме се оставили по течението. Това сподели за " Твоят ден " Стоян Михалев от " Демократична България ".

" Продължават да текат совалки, изготвят се цели, стратегия. Ако няма да се изготви кабинет, за какво е всичко това? Парламентът е мощно разграничен, не чакам това да се промени.

Разделителните линии ще станат още по-дълбоки ", счита Михалев.

***

***

***

Президентът на Украйна Володимир Зеленски разгласи рано тази заран, че е на път към Съединени американски щати, с цел да беседва с американския държавен глава Джо Байдън и да направи послание пред Конгреса, съобщи Ройтерс.

***

Конгресът на Съединени американски щати работи за бързо внасяне на законопроект, осъдителен Русия като " страна агресор ", на фона на идното през днешния ден посещаване на украинския президент Володимир Зеленски във Вашингтон, заяви в. " Хил ", представен от Българска телеграфна агенция.

***

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР